Goedkoopste Sim Only Met Internet

Lees hier alles over Sim Only

Je er ongetwijfeld wel eens over gehoord hebben, een sim only abonnement. Nederland is in de ban van de goedkopere mobiele telefoon abonnement maar lang niet iedere consument weet precies wat een sim only inhoudt en waar je de goedkoopste Sim Only kunt bestellen.

Een sim only deal is een mobiel telefoon abonnement welke gevormd wordt door een drietal bundels, een belminutenbundel, sms bundel en een databundel. Het lijkt enorm veel op een traditioneel mobiel telefoon abonnement, er is echter één groot verschil en dat is dat je er geen nieuw toestel bij krijgt; je krijgt alleen een simkaart met daarop de geselecteerde bundels.

Dus waarom zou je kiezen voor een Sim Only abonnement?

Nou ten eerste, sim only aanbiedingen zijn vaak veel goedkoper, want bij traditionele mobiele telefoon abonnement betaal je uiteindelijk gewoon zelf de kosten van de gekozen mobiele telefoon. De maandelijkse premie die je betaalt voor het mobiele telefoon abonnement zal hierdoor veel hoger zijn. Dus, met een sim only aanbieding bespaar je maandelijks enorm veel geld en dat elke maand. Bovenop de besparingen die je doet, kun je daarnaast ook veel makkelijker een keuze maken voor een provider, want je hoeft niet te puzzelen met de bundels om een nieuwe mobiele telefoon goedkoop te kunnen kopen.

Sim only’s zijn helemaal ideaal als je graag flexibiliteit wil hebben. In plaats van de standaard 24 maand contracten bij traditionele telefoon abonnementen, kun je met een sim only al een verbintenis aangaan voor een maand. Dit betekent dat je iedere maand een nieuw contract kunt aangaan. Dit is een groot voordeel voor degenen die misschien niet weten hoeveel belminuten, sms’jes of MB’s ze gebruiken.

Sluit de goedkoopste Sim Only af

Nu je weet wat een sim only inhoudt en je bent er klaar voor om te beginnen met besparen dan is het alleen zaak om over te stappen naar het goedkoopste sim only abonnement. Maar doordat er in Nederland ontzettend veel providers zijn kun je nog meer in de maand besparen. Vergelijk sim only abonnementen van verschillende providers en sluit de sim only af die bij jou past, maar dan voor de voordeligste maandelijkse premie.