Goedkoopste Sim Only Met Internet

Sim only met 4G

Deel artikel

Wanneer we de twee naast elkaar leggen dan kunnen we concluderen dat zowel sim only als 4G zeer voordelige, maar vooral handige uitvindingen zijn. Hoewel sim only meer een idee dan een uitvinding genoemd kan worden kunnen we er toch aardig de voordelen van plukken. Hieronder leggen we u wat meer uit over sim only en 4G en leggen we u ook wat meer uit over de mogelijke combinatie tussen de twee.

Wat is sim only?

Een sim only abonnement is een los abonnement waar u geen toestel bij krijgt. Bij sim only krijgt u dus enkel een nieuwe simkaart en is voor hen die al een telefoon hebben. Een dergelijk abonnement is aanzienlijk goedkoper omdat u niet hoeft te betalen voor een toestel. Hierdoor geniet u korting op het maandelijkse tarief van het sim only abonnement. Koop voordelig een refurbished smartphone bij Telefoondiscounter.nl . Als u gebruik wilt maken van sim only abonnementen dan dient u wel over een simlock vrije telefoon te beschikken. Tegenwoordig zijn de meeste toestellen simlock vrij, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Wat is 4G?

4G staat voor 4th generation en is daarmee de vierde generatie van mobiele-telecommunicatiestandaarden. 4G is de opvolger van 3G zoals 3G de opvolger was van 2G. Met 4G kan men snel internetten middels een mobiel apparaat, zo bereikt 4G snelheden van 12,5 mb per seconde wanneer men onderweg is per trein of auto en tijdens het wandelen of wanneer men stilstaat kan 4G tot wel 125 mb per seconde halen.

Sim only en 4G in één

Sim only abonnementen kunnen naast belminuten en smsjes ook worden voorzien van een internet abonnement. 4G kan dus ook worden combineerd met sim only. Het mooie aan sim only abonnementen is dat het pakket van het abonnement kunnen worden samengesteld door de eindgebruiker. Zo kunt u een grotere internet bundel nemen en minder belminuten zodat het abonnement binnen uw budget blijft, maar ook voldoet aan uw voorkeuren.
Wilt u graag meer weten over sim only met 4G? Bekijk dan gerust, geheel vrijblijvend, ons overzicht!

Gerelateerd nieuws

Internet

Sim only met internet bij Ben

Iedereen kent Ben van de uitgesproken reclames op tv. Ben was voorheen één van de groostte telefoon verkopers van Nederland. Tegenwoordig houd Ben zich voornamelijk

Internet

Onbeperkt internet op je mobiel

Internet op je mobiele telefoon is een hot item. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel de mogelijkheid om op je mobiel internet te gebruiken. Wanneer er