Goedkoopste Sim Only Met Internet

Sim Only abonnement met 4G

Wil je de goedkoopste sim only met internet afsluiten en ook nog eens beschikken over razendsnel mobiel internet? Kijk dan naar een sim only abonnement met 4G! De vraag naar mobiel internet is de laatste jaren explosief gestegen en hierdoor is de vraag naar sneller internet groter geworden. 4G is de opvolger van 3G en het heeft allemaal te maken met het gegeven dat iedereen in Nederland straks kan beschikken over een betrouwbaar en stabiel netwerk. 4G is velen malen krachtiger dan 3G en zodoende kun je gebruik maken van stabiel, betrouwbaar en razendsnel mobiel internet. De goedkoopste sim only met 4G internet zal ongeveer 10 tot 15 keer sneller zijn dan wanneer je een sim only abonnement afsluit met 3G.

De razendsnelle 4G internetverbinding biedt ongelofelijk veel extra mogelijkheden. Streamen van HD video’s en muziek kan nu zonder enige hapering. Het 4G netwerk wordt momenteel in Nederland uitgerold, hierdoor is het nog niet mogelijk om via elke provider een sim only abonnement met 4G internet af te sluiten.

Providers die een goedkope Sim Only met 4G internet aanbieden

Zoals hierboven vermeld staat bieden nog lang niet alle Nederlandse providers 4G abonnementen aan. Dit komt omdat het 4G netwerk nog niet overal is uitgerold. Er zijn maar een paar providers die op heden een sim only met 4G internet aanbieden. De providers waarbij je nu een sim only 4G kunt afsluiten zijn KPN, Hi, Simyo, Telfort, Vodafone en T-Mobile. Je doet er verstandig aan om deze aanbieders van sim only abonnementen met 4G te vergelijken, want dat is de enigste manier dat je de goedkoopste sim only met internet kunt afsluiten.