Goedkoopste Sim Only Met Internet

Sim only ongekend populair in Nederland

Deel artikel

Nederlanders zijn een spaarzaam en als er even ergens op bespaard kan worden doen we dat graag. Uit recent onderzoek is gebleken dat Nederlanders ook massaal besparen op mobiele telefoonkosten. Dit word gedaan door massaal over te stappen naar een goedkoop sim only abonnement.

Nog net niet de helft van alle mobiele telefoon aansluitingen betreft een sim only abonnement, 47 procent van alle aansluitingen op het mobiele netwerk betreft een sim only abonnement. Dit is gebleken uit het onderzoek van Telecompaper. Van alle aansluitingen op het mobiele netwerk is een kwart prepaid en de rest van de aansluitingen betreft een post-paid.

De tijd om een mobiele telefoon of een abonnement aan te schaffen via een fysieke winkel neemt sterk af. Steeds meer Nederlanders vergelijken online verschillende telefoon abonnementen en bestellen vervolgens het abonnement bij de goedkoopste aanbieder. De helft van post-paid abonnementen wordt afgesloten via internet en voor een sim only abonnement ligt het percentage op 60 procent.

De drie grote providers KPN, T-Mobile en Vodafone verliezen hun markt aandeel aan kleinere providers zoals Tele2 en Hollandsnieuwe. De kleinere providers zijn stukken goedkoper dan de drie grote providers. Tele2 en Hollandsnieuwe hebben volgens het onderzoek hun marktaandeel zien groeien van 29 naar 40 procent.

Gerelateerd nieuws

Internet

Sim only met internet bij Ben

Iedereen kent Ben van de uitgesproken reclames op tv. Ben was voorheen één van de groostte telefoon verkopers van Nederland. Tegenwoordig houd Ben zich voornamelijk

Internet

Onbeperkt internet op je mobiel

Internet op je mobiele telefoon is een hot item. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel de mogelijkheid om op je mobiel internet te gebruiken. Wanneer er