Goedkoopste Sim Only Met Internet

Je iPhone 6 online verkopen

Deel artikel

Je iPhone 6 online verkopen

Wanneer je van je iPhone 6 af wilt omdat je bijvoorbeeld de iPhone 7 hebt, dan kan je deze eenvoudig online verkopen. Zo kan je hem bijvoorbeeld te koop zetten op marktplaats of een andere website waar je, je oude telefoon kan verkopen. Ook kan je, je telefoon verkopen aan bedrijven die deze willen opkopen, ook hiervoor zijn er verscheidene websites waarop je de beste vergoedingen voor jouw oude telefoon kan vergelijken om uiteindelijk een keuze te kunnen maken tussen de verschillende aanbieders. Wanneer je er echter voor kiest om hem zelf te koop te zetten op een website, dan is het belangrijk dat je zeker bent dat de bieder vertrouwelijk is en dat de verkoop goed verloopt. Het is dan ook belangrijk om altijd wat gegevens over de verkopen te vragen zodat je dingen eventueel na kan checken en niet met een oplichter te maken hebt.

De waarde van je iPhone berekenen

Wanneer je, je iPhone te koop gaat zetten dan is het natuurlijk belangrijk dat je weet hoeveel je er voor wilt ontvangen wanneer mensen er op mogen bieden óf hoeveel je er voor gaat vragen. Om de waarde te bereken van jouw iPhone 6 moet je een aantal factoren van de telefoon nagaan. Deze factoren zijn welk type iPhone 6 je hebt, bijvoorbeeld de 16 gigabyte versie of de 128 gigabyte versie én in welke staat de telefoon bekeerd. Wanneer je telefoon namelijk beschadigd is zoals een kapot scherm dan daalt de waarde van de mobiel al snel. Wees echter wel kritisch op je telefoon en eerlijk, zodat wanneer de koper langs komt of de telefoon opgestuurd krijgt niet ineens voor een verassing komt te staan.

Niet te vergeten, de accessoires

Op het moment dat je de iPhone gaat verkopen vergeet dan niet de accessoires die bij de telefoon horen te vermelden bij de verkoop, hier heb je namelijk niet veel meer aan wanneer de telefoon verkocht is. Deze accessoires kunnen bijvoorbeeld Apple Oordopjes zijn, de lightning oplaadkabel die bij de iPhone zat maar ook het doosje waar de smartphone in zat is belangrijk. Beschikt de telefoon over een extra beschermglaasje? Vermeld dit ook bij de advertentie, dit kan er namelijk voor zorgen dat de waarde van de telefoon hoger wordt. Ook hoesjes en andere accessoires die hier niet genoemd zijn, zijn altijd handig om de waarde van de mobiel te verhogen.

Gerelateerd nieuws

Internet

Sim only met internet bij Ben

Iedereen kent Ben van de uitgesproken reclames op tv. Ben was voorheen één van de groostte telefoon verkopers van Nederland. Tegenwoordig houd Ben zich voornamelijk

Internet

Onbeperkt internet op je mobiel

Internet op je mobiele telefoon is een hot item. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel de mogelijkheid om op je mobiel internet te gebruiken. Wanneer er