Goedkoopste Sim Only Met Internet

Ziggo Alles in 1 pakket

Deel artikel

Voordelen van een Ziggo Alles in 1 pakket

Er zijn veel verschillende aanbieders van alles-in-1 pakketten en hierdoor zijn er ook veel verschillen in de alles in 1 pakketten. Één van de aanbieders van een alles in 1 pakket is Ziggo. Bij een alles in 1 pakket krijg je televisie, internet en telefonie voor een vast bedrag per maand. Bij Ziggo heb je de keuze uit drie alles in 1 abonnementen, waarbij er alleen een verschil zit in de Down- en uploadsnelheid bij het internet.

Wat krijg je allemaal bij een alles in 1 pakket

Bij alle drie de alles in 1 abonnementen zit altijd standaard inbegrepen: tv standaard met 25 analoge, circa 60 digitale en 16 HD zenders. Je hebt altijd toegang tot een grote wisselende selectie films en series met On Demand van ziggo en dit zonder extra kosten. Maak een gratis Ziggo-account aan en geniet ook op je tablet of smartphone met de Ziggo TV App in en rondom je huis van het televisie aanbod.

Met een Ziggo alles in 1 pakket kun je ook buitenshuis gebruikmaken van draadloos internet. Dit kan dankzij de WifiSpots die gecreëerd worden door alle Ziggo gebruikers. Het gebruiken van de WifiSpots is geheel gratis waar je ook bent in Nederland. Bij het internetabonnement van Ziggo krijg je gratis internetbeveiliging Basis, hiermee worden virussen herkend en automatisch verwijdert van je computer of laptop. Je hebt ook geen aparte router meer nodig want de Wi-Fi modem die je in bruikleen krijgt van Ziggo is een router en modem in één.

Met telefonie van Ziggo geniet je van alle voordelen van vaste telefonie via de kabel. Een extra voordeel is dat je via de vaste lijn van Ziggo ook nog eens belt tegen zeer voordelige tarieven. Het starttarief van een telefoongesprek is bij Ziggo slechts 9 cent en je betaalt per minuut ook maar 9 cent.

Ziggo verkozen tot Beste Internetprovider

Ziggo beste internetproviderHet is niet de eerste keer dat Ziggo verkozen is tot de beste internetprovider, het is alweer de vierde keer op rij. Deze titel heeft Ziggo gewonnen bij de Tweakers Awards 2013/2014. Bezoekers van Tweakers kozen Ziggo met stipt als de nummer één internetprovider.

Met dit in je gedachte is er nog maar één ding die je kunt doen en dat is overstappen naar het alles-in-1 pakket van Ziggo. Bij het overstappen kun je gebruik maken van de gratis overstapservice, waarbij je zal ervaren dat overstappen naar het alles in 1 pakket van Ziggo nog nooit zo makkelijk is gebleken. Vermeld bij je bestelling dat je gebruik wilt maken van de gratis dienst en vermeld direct dat Ziggo je huidige abonnementen mag opzeggen.

Gerelateerd nieuws

Internet

Sim only met internet bij Ben

Iedereen kent Ben van de uitgesproken reclames op tv. Ben was voorheen één van de groostte telefoon verkopers van Nederland. Tegenwoordig houd Ben zich voornamelijk

Internet

Onbeperkt internet op je mobiel

Internet op je mobiele telefoon is een hot item. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel de mogelijkheid om op je mobiel internet te gebruiken. Wanneer er